Huomenta Suomessa maanantaiaamuna

Esiinnyn Vuosi herrasmiehenä -kirjan kanssa MTV3:n Huomenta Suomessa ensi maanantaiaamuna 23.10 kello 08.17.

Ilta-Sanomien haastattelu taisikin tulla jo ulos. Tulevassa Elämä-lehdessä on myös haastatteluni. Instagramin puolella on käynnissä Tägää herrasmies -kampanja, jossa voi voittaa omien mittojen mukaan tehdyn paidan. Instagramin käyttäjät, kannattaa siis tägäillä!

2 kommenttia artikkeliin ”Huomenta Suomessa maanantaiaamuna

 1. Näin haastattelusi ja lainasin heti kirjan kirjastosta. Kiitos! Kirja on nyt luettu. Tämä kirja muutti ajatteluani paljon, koska olin aina ajatellut, että voin käyttäytyä välillä huonosti, koska on tärkeää olla aito. Ajattelin että sitten kun saavutan jonkun mielenrauhan korkeamman asteen alan automaattisesti olemaan mukavampi toisille. Tämän kirjan luettuani ajattelen, että taitaa olla toisinpäin, hyvä huomaavainen käytös muuttaa minua paremmaksi ihmiseksi.
  Kirjan rakenne oli hyvä ja piti mielenkiinnon loppuun saakka. Sain lisämotivaatiota itseni kehittämiseen. Täytyy vielä paljastaa että olen nainen, mutta kirja sopi minulle hyvin. Kuriositeettinä kaikki miesten pukeutumiseen ja miehekkyyteen liittyvät seikat. Kiitos, tämä kirja oli minulle tärkeä!

  • Hei Satu!

   Tuo vanha ajattelusi kuulostaa hyvin tutulta… Suurkiitos, kun kirjoitit! Tällaisia palautteita varten kirjailija kirjoittaa. Kaikkea hyvää sinulle!

   Ystävällisesti,
   -JK

Kommentointi on suljettu.