Tiemme erosivat Oikean Median kanssa

Kun vuosi sitten sain kuulla, että maahan ollaan luomassa uutta verkkomediaa, lähdin mukaan rakentamaan sitä. Joukkotiedotukseemme tarvitaan erilaisia ääniä. Sitä paitsi sellainen saattaa olla hyvä sijoitus, koska tarvetta medialle tuntui olevan.

Tarvetta todistettavasti oli, mutta lehti, jolle lopulta annettiin nimeksi Oikea Media,  ei sitten valmistuttuaan ollutkaan sellainen, josta minä itse visioin. Olen nyt myynyt omat osakkeeni yhtiöön, enkä jatka sen kanssa minkäänlaisessa roolissa.

4 kommenttia artikkeliin ”Tiemme erosivat Oikean Median kanssa

    • No, ei siihen mitään dramaattista liity, mutta jätetään ruotimatta.

    • Bisnesasiat eivät ole julkisia.

      Toisaalta Median tarjontaan ja toisaalta minuun, edes kirjoitusteni kautta, tutustuneet varmasti ymmärtävät näiden kahden välisen epäsuhdan itsestäänkin. On ilmeistä ettemme sovi yhteen.

Kommentointi on suljettu.