Tule Runopiknikille ja punomaan Rikosta Espoossa

Tervetuloa mukaan Espoo-päivänä, lauantaina 28.8. Tapiolan Kaskiniityllä järjestettävälle Eeva Kilven runo- ja perhospuiston avajaispiknikille. Luvassa on kuohuviiniä, purtavaa, Eeva Kilven runoja sekä hänen puistonsa uuden kyltin semivirallinen paljastus. Klo 12.00 alkaa. Espoon Kirjailijoiden järjestämän tapahtuman kuvaus ja osoite täältä:

https://espoopaiva.fi/event/runopiknik-eeva-kilven-runo-ja-perhospuistossa-2/

Ke 1.9. olemme Niko Rantsin kanssa punomassa dekkarin juonta Rikos Espoossa -tapahtumassa. Ison Omenan Kirjasto, Espoo, klo 17.30 – 19.30. Rikos Espoossa on hieno vuorovaikutteinen show, jossa yleisö antaa ideat ja syötteet, jotka me kirjailijat joudumme paikan päälle ex tempore vääntämään sitten uuden kirjan juoneksi. Viime vuonna Ville Kaarnakarin kanssa tätä jo kokeilleena voin sanoa, että tapahtuma on hauskaa myös meille hikoilijoille!