Haastattelu Kivenlahden kirjastolle

Espoon Kivenlahden kirjasto täyttää lokakuussa 30 v. Paikka on minulle tärkeä, koska olen syntynyt ja kasvanut Kivenlahdessa, ja sattuneesta syystä olen asioinut kirjastossa aika taajaan lapsena ja nuorena. Kirjasto arvostaa paikallista kirjailijaa, ja koska en pääse lokakuussa paikan päälle, kuvasimme kirjastolaisten kanssa videohaastattelun vanhan kouluni kallioilla. Kerron siinä kivenlahtelaisista taustoistani ja ne näkyvät kirjoissani, ajoittain hyvinkin konkreettisesti.

Ja koska ylihuomenna, la 7.9. vietetään Kivenlahti-päivää enkä ikävä kyllä pääse taaskaan, videohaastattelu edustaa minua silloinkin. Video on nähtävissä Kahvi-Kaisassa klo 12.30-15.00. Kahvi-Kaisahan on se punainen tupa Kivenlahdenkatu 10:n sisäpihalla, ostarin viereisessä korttelissa. Päivän järjestäjä on Kivenlahti-Stensvik ry.

Saako lähettää terveisiä? Terveisiä vanhoille kavereille Kivenlahdesta!

Kahvi-Kaisa

32 ilmasta.