Työhuonepaikka tarjolla Espoossa

Minulla on loistava työhuone, jossa on vain yksi haaste: se on liian hyvä minun vuokrattavakseni yksin. Nykyinen työhuonekämppikseni ei ensi vuonna enää tarvitse tilaa, joten etsin nyt uutta kämppistä jakamaan työhuoneen kanssani vuodenvaihteesta 2015 alkaen.

Työhuone sijaitsee Espoon Tapiolassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, kuten asuntoilmoituksissa sanotaan. Se on mahtavan valoisa, siisti ja sisältää vessan ja vesipisteen. Myös minä olen siisti ja enimmäkseen valoisa.

Lisätietoja jaan mielelläni konstigblog ät gmail piste com -osoitteessa. Kysy pois, se ei velvoita mihinkään. Työhuoneen ja  vuokran jakaminen saadaan varmasti järjestettyä molemmille sopiviksi. Tilaan mahtuu hyvin kaksi työpöytää, kuvassa vain toinen:

Tilaa voi luonnollisesti käyttää myös varastona tai vaikka bassonsoittoon.

Jakakaa toki viestiä mahdollisesti kiinnostuneille, kiitos. Toivottavasti löydän tilalle uuden jakajan!

Edit 2015: Tilalle on löytynyt jakaja, kiitos vain.