Naantalin kirjajuhlat la 14.8. sekä viivästynyt apropoo-paljastus

Olen Naantalin kirjajuhlilla ensi viikon lauantaina 14.8. Viimeisen kaatuneen kanssa. Esiinnyn runoilija Heli Laaksosen jälkeen, minun haastatteluni on klo 15.30 Naantalin Kaivohuoneella. Muukin Kirjajuhlien kirjava ohjelma löytyy täältä: https://www.naantalinkirjajuhlat.fi/lauantai-14-8-2021

Tervetuloa mukaan kesäiseen Naantaliin.

À propos!

Tämän Viimeisen kaatuneen kirja-arvion luettuani…

”Joonas Konstig on todella laaja-alainen kirjailija, joka onnistuu teos teokselta ja aihepiiri aihepiiriltä yllättämään lukijansa positiivisesti. Hänen tapahtumainkuvauksensa on tässä uutukaisessa, historiallisessa romaanissa/dekkarissa luontevasti etenevää ja henkilökuvaus syväluotavaa, herkullista ja ihmismieltä ymmärtäväistä.   

Konstig on eittämättä useampien lajityyppien suvereeni valtias ja taitaja,joten toivottavasti meidän lukijoiden ja hänen tuotantonsa ihailijoiden iloksi ja äimisteltäväksi  jatkoa seuraa, – me odotamme suurella mielenkiinnolla ja  lukulasit valmiiksi nenän päällä.” (Mummo matkalla –blogista, kiitos kauniista sanoista)

…tajusin, etten ole tainnut kirjallisesti näillä sivuilla vielä maininnut asiaa, jonka olen haastatteluissani suusanallisesti paljastanut: Kirjoitan parhaillaan kolmatta itsenäistä osaa Vaaran vuosista (2020) alkaneeseen sarjaan, joka laajenee Viimeisen kaatuneen (2021) jälkeen siis trilogiaksi 2022. Kirjat toimivat kaikki yksittäinkin myös, mutta kokonaisuuden lukija saa korkoa koron päälle!