Tarina ja kuinka se kerrotaan

Ajankohtaista juuri nyt:

Vedän Helsingin Työväenopistossa luovan kirjoittamisen kurssia Lyhytproosa – Tarina ja kuinka se kerrotaan. Alkavan kevätlukukauden kurssi on itsenäinen jatko-osa syyslukukauden samannimiselle kurssille. Pääpainotus on lyhytproosalla ja ennen kaikkea sen kirjoittamisella, mutta kutsun kurssia tarinankerronnan peruskurssiksi.

Syksyllä käsittelimme etupäässä rakennetta, juonta ja henkilöhahmoja, nyt keväällä on tarkoitus jatkaa henkilöistä, käsitellä kertojaa ja näkökulmia sekä kaikenlaista muuta kivaa tarinan ajanhallinnasta dialogin kautta statusvaihteluihin. Kurssi sopii niille, jotka haluavat kehittyä kirjoittajana.

Ilmoittautuminen alkaa huomenna tiistaina 11. joulukuuta klo 11.00. Mukaan mahtuu vielä kourallinen nopeita. Tervetuloa!

Työväenopiston sivuille ja ilmoittautumiseen pääsee täältä: http://www.hel.fi/wps/portal/Tyovaenopisto.

Kuva: Marek Sabogal

Kuva: Marek Sabogal