Rivien välissä – kirjablogikirja

Avaimelta ilmestyi pari viikkoa sitten Rivien välissä – kirjablogikirja, jossa kustannustoimittajat ja kirjabloggaajat Katja Jalkanen ja Hanna Pudas tarkastelevat kirjablogien sijoittumista kirjallisuuden kentälle.  Käsitellään kirjablogien suhdetta kustantamoihin, kirjastoihin, kirjallisuuskeskusteluun ja sosiaaliseen mediaan ja lisäksi haastatellaan lukuisia kirjabloggareita ja kirjailijabloggareita, allekirjoittanuttakin. Jaoin omia mielipiteitäni mm. kirjablogien noususta ilmiönä sekä siitä, miten blogikritiikki ja lehtikritiikki eroavat toisistaan. Näen kirjablogit osana samaa laajempaa, internetin mahdollistamaa ilmiötä, jota voisi suureellisesti kutsua vaikkapa tiedon demokraattiseksi vallankumoukseksi.

Kirja löytyy kaupoista kirjallisuustieteen osastolta.

http://avain.net/julkaisut/tietokirjat/rivien-valissa-%E2%80%93-kirjablogikirja.html

Rivien välissä: kirjablogikirja