Epäkaupallisia tiedotteita & esiintymisiä

– Käsikirjoitusten jättö Gummeruksen Suureen Romaanikilpailuun on päättynyt. Käsikirjoituksia tuli hurja määrä. Nyt on vuorossa käsikirjoitustorniin kiipeäminen, ja tammikuussa keräännymme päättämään voittajia. Lisätietoja tulossa aivan lähiaikoina tänne.

– Pidän Eiran Aikuislukiossa luennon nimeltä Totuus miehistä keskiviikkona 13.11. klo 15.30. Luento kuuluu Mies muutoksessa -luentosarjaan. Luento on avoin kaikille, siis muillekin kuin koulun opiskelijoille. Laivurinkatu 3.

– Minulla oli ilo ja kunnia vierailla myös Tampereella Poliisiammattikorkeakoulun kuulusteluopin kurssilla viime kuun lopussa. Luennoin aiheesta totuus ja vale kirjallisuuden näkökulmasta. Kokemus oli mainio ja yleisö mahtavan kiinnostunutta. Kirjoitin luennon pohjalta esseen, joka julkaistaan joulukuussa (tai viimeistään tammikuussa) Poliisiammattikorkeakoulun sivuilla. Siitä lisää myöhemmin.

– Esiinnyn Laaksolahden kirjastossa ke 20.11. klo 18, Veininkatu 24, Espoo. Tervetuloa kuuntelemaan ja kyselemään.

– Näinä päivinä ilmestyy myös Teema-lehden numero, jossa on haastatteluni. Teema on Helsingin yliopiston kirjallisuustieteen opiskelijoiden lehti, joka kuunteli näkemyksiäni avantgarde-kirjallisuudesta sekä siitä, mitä totaalinen romaani oikein tarkoittaa. Lehteä saanee ainakin yliopiston päärakennuksesta ja Akateemisesta kirjakaupasta.

– Hyvää isänpäivää!